Van Lanschot Kempen Logo
 • Vacancies
 • Young Talent
 • Expertises
 • About us
Contact
Amsterdam 32 - 40 hoursBachelor HBO

Relatiemanager Private Banking Business Professionals


Create your own future

Vanuit ons kantoor op de Zuidas zorgt het Team Business Professionals voor private banking dienstverlening aan equity partners van advocaten-, private equity- en advieskantoren. Deze rol biedt ons team een diversiteit aan boeiende casussen en waardevolle professionele relaties. Het adviseren van equity partners is uitdagend en intellectueel stimulerend werk, waarbij we grote voldoening halen uit het begeleiden van partners gedurende hun hele carrière, vanaf het moment van toetreding tot aan pensionering.

Private banking is een gespecialiseerde vorm van financiële dienstverlening. Wij bieden op maat gemaakte financiële begeleiding die perfect aansluit op de unieke behoeften en doelstellingen van onze klanten. Onze dienstverlening omvat beleggingsadvies, vermogensplanning, financieren, verzekeringen en meer. Het doel is om equity partners en hun gezinnen te helpen hun financiële doelen te bereiken, hun vermogen te beschermen en te laten groeien, en financiële welzijn op lange termijn te waarborgen. Vertrouwen, maatwerk en hoogwaardige service zijn essentieel in private banking.

Als Relatiemanager bij het Team Business Professionals regel jij, samen met een Private Banker, alles voor jouw eigen klantenportefeuille. Onze klantenkring omvat veel jonge, actieve professionals. Jij maakt afspraken met deze klanten, geeft ze advies, bereidt afspraken voor en speelt een essentiële rol in het onderhouden van klantrelaties.

Als Relatiemanager bij Team Business Professionals houd je je onder andere bezig met:

 • Dagelijks contact met klanten, waarbij je informatie verstrekt en advies geeft over producten, eventueel in overleg met de Private Banker. Na een grondige opleiding en inwerktraject ben je in staat om vragen en problemen zoveel mogelijk zelfstandig af te handelen.
 • Het starten en volgen van alle (administratieve) processen voor de relaties binnen jouw portefeuille. Dit omvat onder andere het begeleiden van hypotheekaanvragen, de onboarding van nieuwe klanten en de coördinatie van het interne traject hiervan.
 • Het onderhouden en realiseren van een contactplanning met klanten en prospects.
 • Het leveren van uitstekende service en het bieden van gepersonaliseerde oplossingen, waarmee jij bijdraagt aan het opbouwen van een duurzame en succesvolle relatie met elke klant.
 • Bijdragen aan de verbinding en samenwerking binnen het Team Business Professionals. Je daagt ons uit om samen beter te worden en vervult een voorbeeldrol binnen het team.

Your talents

Hoewel financiële kennis en achtergrond zeker een pluspunt zijn, hechten wij meer waarde aan jouw competenties. Jij functioneert goed in een professionele werkomgeving, bent leergierig en werkt gestructureerd. Ook neem je graag initiatief en weet je verbinding te maken met zowel klanten als collega's. Bovendien voel je je op je gemak in de rol van aanspreekpunt voor onze klanten. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is van essentieel belang voor deze functie. Daarnaast beschik je over minimaal een HBO-werk- en/of denkniveau en ben je bereid om de benodigde registraties voor Wft Basis, Wft Vermogen, Wft Hypothecair Krediet en DSI te behalen.

Heb je de afgelopen jaren ervaring opgedaan in een geheel andere sector, maar herken je jezelf in de bovenstaande competenties? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Ook als jouw achtergrond anders is, geloven wij in de waarde van diverse ervaringen en perspectieven. Jouw unieke kwaliteiten kunnen een waardevolle aanvulling zijn op ons team.

Move ahead at Van Lanschot Kempen

Het Team Business Professionals bestaat uit circa 25 ambitieuze mensen. Waar het binnen het team om draait, is de intrinsieke motivatie om ons werk op de meest optimale en plezierige manier uit te voeren. We streven ernaar om onze klanten op de best mogelijke manier te ondersteunen en tegelijkertijd onszelf voortdurend verder te ontwikkelen.

Wat je van jouw nieuwe collega’s kunt verwachten? Betrokkenheid en vakmanschap. Opvallend is de grote leeftijdsspreiding binnen het team. Deze diversiteit van ons team is uniek voor een Private Banking team. Het team wordt geleid door een meewerkend voorman en-vrouw, met goed zicht op de markt en hoe mensen samenwerken. Twee leidinggevenden die de leuke klussen ook graag delen met hun team. Geen hiërarchie, maar samen.

Team Business Professionals hecht veel waarde aan het succes en de groei van onze teamleden. Met ons uitgebreide trainingsprogramma en persoonlijke begeleiding krijg je de kans om alle benodigde kennis en vaardigheden op te doen om succesvol te worden in je nieuwe rol. Wij streven ernaar om jouw potentieel volledig te benutten en je te laten groeien binnen ons bedrijf. Als onderdeel van ons team krijg je de unieke kans om deel te nemen aan de gerenommeerde Private Banking Academy van Van Lanschot Kempen en bestaat de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen tot Private Banker.

Jouw thuisbasis is de Zuidas in Amsterdam. In ons modern ingerichte kantoorpand kom je niets tekort. Goede koffie, een eigen bar op de afdeling, ruimte om te sparren met collega’s en vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen: alles is aanwezig.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Meer weten over Team Business Professionals? Bekijk dan op deze pagina het filmpje met de ervaring van onze collega Gonnie van der Baan met werken in Team Business Professionals én haar klantgesprekken.

Turning talent into value!

Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een prettige werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg je als Relatiemanager:

 • een bruto maandsalaris tussen passend bij jouw kennis en ervaring.
 • een flexbudget om voor een deel je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden te bepalen. Kies zelf waar je dit budget aan uitgeeft, van vakantietoeslag tot een dertiende maand, extra verlofdagen en nog veel meer.
 • een persoonlijk ontwikkelbudget en studiekostenregeling voor persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden.
 • de keuze voor een OV jaarkaart of mobiliteitskaart om je reiskosten te dekken.

En we hebben nog veel meer arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen. Ontdek wat je allemaal krijgt bij Van Lanschot Kempen.

Working on tomorrow's capital

Enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan hieronder

Heb je nog vragen? Laat het Anouk Scholte, teamleider Relatiemanagers, weten via 06 – 89 93 63 56 of Aa.s.scholte@vanlanschotkempen.com.

point of contact

Max van Bennekom

Recruiter

+31 6 51 58 47 05

m.vanbennekom@vanlanschotkempen.com

Apply now

* These fields are mandatory

More information about the processing of your personal data can be found in our privacy statement on the website. This site is protected by reCAPTCHA, the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Our expertises
 • Equities
 • Investment Management
 • Private Banking
 • Corporate Finance© Van Lanschot Kempen 2024DisclaimerPrivacy